Известие

Collapse
No announcement yet.

Предстояща покупка на 166-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
    Да колега прав си че има много разновидности,грешката е моя.
    Аз се надявам да намеря ако ще е JTD да е 150кс. или ако е V6 да е 3.0 226кс.
    Ако си фен на конете да не те плаши данъка, гадно е като плащаш но после като покараш ще забравиш за данъка, а най гадно е да плащаш за части и ремонти.
    166 2.4JTD-00г.

Comment

взимаи V6 и се наслаждаваи на вървежа и динамиката

3.0 V6 на газ никакви проблеми вече 6000км бате роби ще ти турне една,искаш драгче с някои заблуден бмвист натискаш копчето и после онзи реве и ти е сърдит,взимаи V6 и се наслаждаваи на вървежа и динамиката
      Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V
      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS

Comment

Колеги мисля в понеделник да ходя да гледам тази кола и се нуждая от вашата помощ.На какво по специално да обърна внимание при огледа?
        http://www.cars.bg/u827290

Comment

Колеги мисля в понеделник да ходя да гледам тази кола и се нуждая от вашата помощ.На какво по специално да обърна внимание при огледа?
          http://www.cars.bg/u827290
          Тази е форумна, има и номер, карайте я някъде на диагностика, едва ли колегата ще възрази.

Comment

Няма какво да и гледаш!
            Направо отивай да я взимаш
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

180 коня - това е 136 с ремап ли ?
              AR 166 2,4 jtdm
              NT II 2,7 tdi
              Peugeot 206 1,1
              AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Мисля че е 150 с ремап,ама някой по в час от мен да каже.

Comment

да, сега видях че е 2002 г., вероятно е 150
                  На мен специално ми хареса... Моята е 3 години по-нова и не е толкова запазена...
                  AR 166 2,4 jtdm
                  NT II 2,7 tdi
                  Peugeot 206 1,1
                  AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
                    180 коня - това е 136 с ремап ли ?
                    150 с ремап е!
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Къде ще можем да я закачим на качествена диагностика?

Comment

Къде ще можем да я закачим на качествена диагностика?
                        http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=26
                        Харесай си някой от тези.

Comment

Привет колеги вече мога да се похваля и аз с колата от обявата,но колегата май вече я е изтрил но аз ще кача снимки съвсем скоро.
                          Първото ми впечатление че колата е много стегната,нищо не тропа а и върви уникално.
                          Забелязах че подгряването на шофьорската седалка май не работи,но ще изчета тези дни темите по форума и се надявам и с ваша помощ да реша проблема,също така между 3 и 4 хиляди оборота от време на време май пробуксува съединителя или незнам какво,иначе момчето от който я взех ми показа фактури и самият съединител е сменен преди 30к дали си е заминал за тези километри?Поздрави.

Comment

Първо, честито! За подгрева има тема, аз не успях да направя моя, защото проблема беше в седалките и е трудно и безсмислено да се ремонтира. За съединителя, ако е от тези за 156 е съвсем възможно да се е изтъркал вече.

Comment

Привет колеги вече мога да се похваля и аз с колата от обявата,но колегата май вече я е изтрил но аз ще кача снимки съвсем скоро.
                              Първото ми впечатление че колата е много стегната,нищо не тропа а и върви уникално.
                              Забелязах че подгряването на шофьорската седалка май не работи,но ще изчета тези дни темите по форума и се надявам и с ваша помощ да реша проблема,също така между 3 и 4 хиляди оборота от време на време май пробуксува съединителя или незнам какво,иначе момчето от който я взех ми показа фактури и самият съединител е сменен преди 30к дали си е заминал за тези километри?Поздрави.
                              Честито! Чакаме снимки и по-подробно мнение/ревю.

п.с. Много бързо започна да я ръчкаш до такива високи обороти.
                              1999 Alfa Romeo 145 QV 155+ Diesel 5th
                              2003 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 20v 175hp 385nm 6 Speed Manual (ex)
                              1999 Alfa Romeo 145 1.4 T.S. Junior (ex)

Comment

Да за оборотите си прав ,но ще трябва да свикна че карам дизел,до сега съм имал само бензинови коли.
                                П.С Забравих да пиша че има теч на масло от семеринга на коляновия вал(точно този към съединителя) имали възмойност от там да е проблема?

Comment

Working...
                                X