Първоначално публикувано от Bobiuzunov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предстояща покупка на 166-ца
Collapse
X
-
взимаи V6 и се наслаждаваи на вървежа и динамиката
3.0 V6 на газ никакви проблеми вече 6000км бате роби ще ти турне една,искаш драгче с някои заблуден бмвист натискаш копчето и после онзи реве и ти е сърдит,взимаи V6 и се наслаждаваи на вървежа и динамикатаAlfa Romeo 166 3.0 V6 24V
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS
Comment
-
Колеги мисля в понеделник да ходя да гледам тази кола и се нуждая от вашата помощ.На какво по специално да обърна внимание при огледа?
http://www.cars.bg/u827290
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеКолеги мисля в понеделник да ходя да гледам тази кола и се нуждая от вашата помощ.На какво по специално да обърна внимание при огледа?
http://www.cars.bg/u827290
Comment
-
Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение180 коня - това е 136 с ремап ли ?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеКъде ще можем да я закачим на качествена диагностика?
Харесай си някой от тези.
Comment
-
Привет колеги вече мога да се похваля и аз с колата от обявата,но колегата май вече я е изтрил но аз ще кача снимки съвсем скоро.
Първото ми впечатление че колата е много стегната,нищо не тропа а и върви уникално.
Забелязах че подгряването на шофьорската седалка май не работи,но ще изчета тези дни темите по форума и се надявам и с ваша помощ да реша проблема,също така между 3 и 4 хиляди оборота от време на време май пробуксува съединителя или незнам какво,иначе момчето от който я взех ми показа фактури и самият съединител е сменен преди 30к дали си е заминал за тези километри?Поздрави.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеПривет колеги вече мога да се похваля и аз с колата от обявата,но колегата май вече я е изтрил но аз ще кача снимки съвсем скоро.
Първото ми впечатление че колата е много стегната,нищо не тропа а и върви уникално.
Забелязах че подгряването на шофьорската седалка май не работи,но ще изчета тези дни темите по форума и се надявам и с ваша помощ да реша проблема,също така между 3 и 4 хиляди оборота от време на време май пробуксува съединителя или незнам какво,иначе момчето от който я взех ми показа фактури и самият съединител е сменен преди 30к дали си е заминал за тези километри?Поздрави.
п.с. Много бързо започна да я ръчкаш до такива високи обороти.1999 Alfa Romeo 145 QV 155+ Diesel 5th
2003 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 20v 175hp 385nm 6 Speed Manual (ex)
1999 Alfa Romeo 145 1.4 T.S. Junior (ex)
Comment
Comment